Modellene i NZ-serien er kraftige, høyeffektive og pålitelige året rundt. Takket være den gjennomtenkte designen er NZ perfekt som utskiftingspumpe.

Innebygd WLAN
NZ leveres klar til å kobles til Internett for kontroll via smarttelefon med appen Panasonic Comfort Cloud. Betjening, overvåkning og planlegging med et brukervennlig grensesnitt.

Summer House
Du kan også bruke vedlikeholdsvarme, +8 °C/+10 °C grader. På den måten forhindrer du ved temperaturen i huset går ned mot frysepunktet de kaldeste vintermånedene, samtidig som det forbrukes minimal mengde energi til oppvarming.

Ny infrarød fjernkontroll
Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen. Større skjerm og enklere å bruke.

Enkel men elegant design
Vi har utformet innendørsenheten på nytt for å passe bedre i europeiske interiører. Den nye utformingen er enkel, ren og elegant.

En «liten» endring som forandrer alt. Ikke alle er klare for forandring.

Det er faktisk noen som gjør motstand mot fremtiden, men i Panasonic fortsetter vi å tro på teknologier som forbedrer menneskers liv.Det er derfor vi nå presenterer en ny generasjon klimaanlegg med R32 – et banebrytende kjølemiddel på alle tenkelige måter: Det er lett å installere, og sammenlignet med de fleste andre kjølemidler, har det mye lavere miljøinnvirkning og sparer energi. Resultatet? Bedre velvære for mennesker og planeten. Det vil alltid være mennesker som gjør motstand mot forandring. Men vi sier: Farvel til gårsdagen. Velkommen, R32.

Nyt innovativ design like for hånden med den nye stilige og elegante bakbelyste Sky-fjernkontrollen
Med rask tilgang til nøkkelfunksjoner og et skyvedeksel som med jevn bevegelse gir tilgang til flere alternativer har det aldri vært så enkelt og intuitivt å endre innstillinger. Passer komfortabelt i hånden.

Bakbelyst LED-skjerm
Du kan justere innstillingene selv i et mørkt rom takket være den bakbelyste skjermen.

Særegent skyvedeksel
Et skyvedeksel med jevn bevegelse fremhever ikke bare de rene linjene, men holder også knappene frie fra skitt og flekker.

Presis temperaturkontroll
Nyt mer presis temperaturkontroll og opplev bedre komfort takket være Sky-fjernkontrollens temperaturkontroll i trinn på 0,5 °C.

Spesifikasjoner

Varmekapasitet kW
Min/maks varmekapasitet0,85 – 6,30
Maks varmekapasitet6.3
Varmekapasitet nominell3.4
Varmekapasitet ved -7°C4.0
Varmekapasitet ved -15°C3.4
Base for all products
Samlet vekt innedel og utedel0.0 kg
Kjølekapasitet kW
Maks kjølekapasitet kW3.0
Min/maks kjølekapasitet0,85 – 3,00
Nominell kjølekapasitet2.5
SCOP og Energiklasse
COP verdi4.86
SCOP verdi4.6
EnergiklasseA++
Lydnivå og driftsområde
Driftsområde-25.0
Lydnivå innedel19-42 dB
Lydnivå utedel48.0 dB

Spørsmål om produktet?